|
Friday, August 1, 2008
'Zayed taking on Nikiten Dheer is highlight of MISSION ISTANBUL'
Rajeev Khandelwal is going places!
He's arrived without the backing of a godfather, but is being considered for some prized projects. AAMIR hero Rajeev Khandelwal is here to stay in Bollywood. “Life has become even more beautiful, post AAMIR. The feedback has been great, the response is tremendous. I've had people like Pritish Nandy, Apoorva Lakhia, Paresh Rawal, so many bigwigs from within the industry complimenting me. I've dabbled in a different medium before [TV] and I wasn't sure how people from filmdom would react, but they've been so warm and generous in their praises. I've realized that eventually kaam bolta hain,” the soft-spoken Rajeev Khandelwal is all smiles.
What next? Has he signed any film, post AAMIR? “Just one -- PETER GAYA KAAM SE. The offers haven't stopped since AAMIR released. In fact, I'm off to Ladakh tomorrow [Wednesday] for a vacation and am taking along 7-8 scripts to read. There're times when you're tempted to sign a film when you're offered big money. But my fundas are clear -- first script, then money. I'm in no hurry to grab any and every film that comes my way,” he reveals his game plan.
Rajeev, that's the right way to go about it, if you're looking at playing a long innings here!
Upen Patel to play Mr. Romeo
| |||
Vidya Balan answers questions on Shahid
|
Mugdha Godse signs 3 film contract with Percept
Print this E-mail this 'CONTRACT is in the genre of a Rambo kind of film' - Ram Gopal Varma
Trust Ramu to keep people entertained. While his films have entertained audience for more than a decade, his interviews too have always carried the required spice. Now he is having a great time reacting to dozens of comments that he is receiving in response to his blogs.
We produce some real gems below where Ramu has reacted to quite a few reactions in his own characteristic wit and sarcasm. Read on and have fun!
1. Is failure not being able to achieve your goal?
Ans: I think there’s no such thing as achievement for the simple reason that as soon as you achieve it its boring. It’s the run towards it is what is exciting.
2. Instead of answering yes or no why do you subject us to your gyan?
Ans: Sorry sir.
3. Make good movies and let your work speak for you.
Ans: Ok sir.
4. From your actress Amrutha am expecting good performance apart from cleavage show.
Ans: You mean you want both?
5. Why did the people in Sarkar Raj celebrate if they were supposed to be ambiguous?
Ans: That was a mistake. I hoped that you would not catch it.
6. Was it a conscious decision to not have dark antagonists in Sarkar Raj?
Ans: My intent was to create a new set of characters. To like them or not is your prerogative.
7. Please write about the making of Company.
Ans: Will do as soon as I get time.
8. How is it that
Ans: Because they have better brains and for a change I am not being sarcastic. I mean it.
9. You say that Satya released in 97, the promo says 98.
Ans: Does it matter that much to you?
10. What role did you play in Dil Se?
Ans: None. Both mine and Shekhar Kapoor’s names were there just in a friendly level.
11. What do you think of Chiranjeevi’s political entry?
Ans: Nothing.
12. Get rid of those 4-5 people around you.
Ans: Thanks for the brilliant suggestion.
13. Did you ever cry on a girl?
Ans: Yes. I pretended. I believe that nobody genuinely cries. We all pretend to draw attention to our cause.
14. I didn’t expect a back flip of that guy with the use of wires from Contract a quasi-trilogy of Satya and Company.
Ans: To start with Contract is not a realistic dark moody film like the earlier films. Also the protagonist is not from the underworld. It’s more in the genre of a Rambo kind of film but packaged in a very rustic and realistic setting. The scenes and characters are designed to create a slightly tongue-in-cheek entertainment. If Satya is a mix of Goodfellas and the Scarface in its treatment, Company is from Godfather, then Contract is derived from the tone of Luc Besson films.
15. Sorry to say I will not watch Contract.
Ans: Thank you sir.
16. I am trying to get hold of a copy of Drohi.
Ans: Now why the hell would you want to do that?
17. Contract will be a warning to those who thought Ramu is out and dead.
Ans: Or it might put him out and dead.
18. I think all the time you are just having fun.
Ans: Yes.
19. How were you in your childhood?
Ans: Like an adult.
20. What kind of horror movies do you like to watch?
Ans: The kind which lets your imagination scare you.
21. Is Phoonk copied from Exorcist?
Ans: Exorcist was about demonic possession. Phoonk is not.
22. Why don’t Gods or their prophets just make an appearance and put a lock on every atheist’s mouth?
Ans: Superb observation. Let’s just hope that the Gods read this blog and take a cue.
23. My mum comforted me saying people have hit you for making Raat and scaring children.
Ans: Ha Ha.
24. You are the prestidigitator of movie making.
Ans: Whatever that means, it sounds obscene.
Akshay is paid Rs. 75 crores?
Here's the hottest rumour doing the rounds of the industry. UTV, which has a slew of projects on floors and is still planning a few more projects, has signed Akshay Kumar for a whopping Rs. 75 crores. If true, it would be the highest ever price paid to any actor in Bollywood.
However, a trustworthy source at UTV laughed aloud when I called to verify the development. "That's not true! We have signed Akki for one of our forthcoming projects, but the price is nowhere close to what you've heard. And we wouldn't like to go on record to confirm the actual price," he said.
But the fact remains that Akki is the most sought-after actor in Bollywood today, in the same league as SRK.